Patrick. En Patrick.

Triple P verzekeringen is een initiatief van drie ondernemers met ruim 50 jaar ervaring in de financiële dienstverlening: Patrick Kleijkers (Kleijkers Pensioenen en Hypotheken), Paul Corten (Risk-Co contra-expertise) en Patrick Heijnen (To the Point Administratie en Advies). Helaas heeft Paul Corten zijn aandelenpakket inmiddels verkocht aan Patrick en Patrick. Het feit dat de schijn van mogelijke belangenverstrengeling met zijn andere bedrijf Risk-Co contra-expertise nooit ter discussie mag staan, is hier debet aan. Integriteit en onafhankelijkheid zijn kernwaarden die Triple P verzekeringen en Risk-Co contra-expertise beide hoog in het vaandel hebben staan. Risk-Co contra-expertise, geregistreerd lid van het NIVRE en ingeschreven in het Register Brand kan geen participaties aangaan met branche-gerelateerde bedrijven. Paul zal incidenteel op factuurbasis bedrijfsmatige projecten begeleiden en van zijn kennis voorzien.

De naam is niet alleen een subtiele verwijzing naar de voornamen van de oprichters en hun gebundelde kennis. Het is tevens een knipoog naar Triple A, de hoogste rating van kredietwaardigheid in de bankenwereld.

In Triple P hebben Patrick, Paul en Patrick hun kennis, deskundigheid en enthousiasme samengebracht om het verzekeringsvak weer ambachtelijk te maken. Triple P verzekeringen doet het echt anders en gaat terug naar de basis: een persoonlijke benadering en een professioneel én passend advies.

Patrick Kleijkers