Triple P | verzekeringen

Persoonlijk. Professioneel. Passend.

Dit is geen site zoals veel andere verzekeringssites. Dat komt omdat Triple P verzekeringen het anders aanpakt dan veel andere verzekeringskantoren. U sluit hier niets online af. U chat hier niet met een medewerker. U pakt hier geen prijsvoordeel. Triple P adviseert particulieren en bedrijven op het gebied van verzekeringen en uitsluitend verzekeringen. Dat doen wij met twee vakmannen sterk op een hoogstpersoonlijke manier.

Persoonlijk.

De verzekeringsman of -vrouw. Wanneer sprak u hem of haar voor het laatst in levenden lijve? Persoonlijk contact heeft, helaas vinden wij, grotendeels plaatsgemaakt voor contact via telefoon, e-mail, het chatvenster op een website en whatsapp. Kijk maar even online. Daar en daar staat wat u zoekt. Of: we sturen u wel even een formulier toe. En vervolgens mag u het zelf uitzoeken en invullen. Niet bij Triple P verzekeringen.
Lees meer …

Professioneel.

Tientallen jaren ervaring in de financiële dienstverlening, dat zit er achter Triple P verzekeringen. Onze deskundigheid hoeven wij niet meer te bewijzen. Door digitalisering is in onze branche veel kennis verdwenen. Goed nieuws voor u: wij hebben die kennis nog gewoon in huis. En hebben we het gevoel dat we, over bepaalde zaken nog meer moeten weten, dan raadplegen we een aantal gespecialiseerde netwerkpartners. Dat alles onder het motto: kan niet, bestaat niet. Linksom of rechtsom, bij Triple P verzekeringen vinden wij altijd een oplossing voor u.
Lees meer …

Passend.

Het afsluiten en beheren van verzekeringen is waarschijnlijk niet uw allergrootste hobby. Gelukkig is het ons werk. En we zijn, al zeggen we het zelf, goed in dat werk. U kunt bij Triple P verzekeringen terecht voor een persoonlijk en onafhankelijk verzekeringsadvies. Uw vragen beantwoorden wij niet met een formulier of een link naar een website. Uw vraag beantwoorden wij met een oplossing die past bij uw specifieke situatie en wensen. Heel concreet. Heel gericht.
Lees meer …

Beloningsbeleid

Ons beloningsbeleid is op geen enkele manier gekoppeld aan targets of andere impulsen die een onafhankelijk advies in de weg zouden kunnen staan.

De beloning van Triple P verzekeringen bestaat uit:

  1. Beloning op basis van provisie van de verzekeraars
  2. Beloning op basis van doorlopende, vaste fee van de klant
  3. Een combinatie van bovenstaande opties

Dienstverleningsdocumenten